Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
generalnie kolega piotr_wiatr ładnie to wszystko podsumował. ma podobną optykę do mnie. nie mówię, że na tej spólce nie da sie zarobić, zapewne da, ale nie z tych poziomów co teraz. za tydzień powinni zaraportować przychody za 3q i coś mi sie wydaje ze nawet 60 mln nie bedzie. no ale zobaczymy a pamiętać należy, że przed nami jeszcze 4q który co do zasady jest słaby w branży. moim zdaniem 25 mln straty netto za ten rok mozemy tu spokojnie zobaczyć. a co do ewentualnej emisji to raczej nikt z zewnątrz sie nie da juz nabrać na akcje po 12 zł tak jak ostatnio. pewnie prezes bedzie albo kupował akcje albo pożyczał spółce kase. mam nadzieje, że mimo wszystko koniunktura sie zmieni ale na razie to wygląda dramatycznie i tak jak pisałem kurs w sumie niezle sie trzyma, gdyby było poniżej 8 zł to bym się w ogole nie zdziwił. pewnie to wynika z fakty ze starzy gracze to wywalili wiele miesięcy temu a nowi jeszcze za wiele nie stracili i mają cierpliwość.