Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Obser ,
Siedzę nad dwiema spółkami tj grx i bowim kore wnikliwie analizuje . Do każdego watku jestem przygotowany i nie napiszę do póki nie mam pewności . Po to by podzielić się zdobytymi informacjami czy analizami .
Oczywiście zdaża mi się pomylić ( byloby to dziwne zeby nie ) ale większość to trafione analizy.
A Pan Panie Obser pisze ze sie Panu wydaje ze spadnie z czego od tego wątku urosło ok 10%. i to zdanie bez żadnego poparcia czy uargumentowania. tak na czuja .
Proponuje kryptowaluty - dają zdecydowanie większe możliwości , nie trzeba nic argumentować wytarczy intuicijnie , może się trafi i duzo zyska . Kryptowaluta nie jest niczym poparta.
Nie wiem jak mam się zachować .
Grzyb