~Ww

Jak spada wszyscy milczą, dodam więc coś jak inwestor z dużym stażem, wchodzi zagranica, trzymać nerwy na wodzy, złoty do USD i EURO dzisiaj po południu mocno zyskuje, to zawsze zwiastuje atak popytu, jak to się ma do NC, nie wiem powiem szczerze, to dziwny parkiet, ale żeby uspokoić nastroje, wg. mnie Zarząd musi coś ogarnąć dla nas bo mamy punkt, w którym potrzebujemy ich wsparcia tzw. pustka z której albo zrodzi się mega wzrost albo wodospad, więc liczę na mądrość zarządzających, q wa odwagi Pany, można, ale trzeba fantazji, pisałem jakiej, jak nie ma co pisać w raporcie miesięcznym sięgnijcie w moje posty. Ok skoro Zarząd już pouczony to do Was inwestorzy, kupujecie tu wizje mega firemki i to stanie się faktem, jak teraz nie rośnie nie znaczy, że trzema ruchami po 25-50% nie nadrobimy tego co stracone, ale pamiętajcie, w takich chwilach ważne być po słusznej stronie rynku. I coż pamiętajcie

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.