~kgh

Mat,
a juz myslalem ze mi do gardla skaczesz :((((

ja nikomu nie daje zadnych wskazowek tylko pokazuje jak ja gram i sie ustawiam
i to wszystko !!!
czesto dostaje duzo podziekowan ale tez czesto stawiacie mnie w trudnej sytuacji pytajac czy kupowac, czy sprzedawac, co bedzie jutro itp
ja nie chce brac odpowiedzialnosci za wasze decyzje = to jest wasza kasa :)))

Mat,
jak bys dzialal wedlug moich wskazowek , a niestety nie dzialasz :((
to Twoja zonka tez by plywala w szampanie = moja na wode to juz alergie ma :))))

zawsze pisalem o S/L ?
o Rules no. 1, 2, 3 ?
o 3.5% i 6.5% tak ?

dzisiaj z rana ustawilem 1 / 3 BPH na S po 29 + 6.5% = BINGO
a reszte zabezpieczylem potem S/L

zmiany czesto nastepuja z chwilowym namyslem ale tak jak juz pisalem na horyzoncie kghm , zbudowalem sobie system % ktory u mnie sie sprawdza i wedlug niego gram
= bez emocji
TY TEZ MUSISZ COS TAKIEGO SOBIE WYPRACOWAC ! ! !
= pamietaj = wedka i ryba = co jest cenniejsze ?

to ze mi wpadlo dzisiaj tutaj i na szerokim na cofce to tylko i wylacznie efekt tego mojego
systemu ktory zadko mnie zawodzi - ale czasami tez jest w pysk

usa zielone wiec jutro zarabiamy = ja mam pod pachami juz wygolone :)))

ps,
nie wiem czy przypadkiem traktat dzisiaj nie wchodzil z rana w BPH :(((
i dlatego nurka dalo...

pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.