Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
uderz w stół, a nożyce się odezwą:) oczywiście widzę, że nie byłeś w stanie odnieść się do tego w moim wątku, tylko musiałeś stworzyć nowy, przy okazji nabijając sobie wirtualne polubienia pod postem - rozumiem, że w celu zwiększenia słuszności swojej wypowiedzi. Nijak się nie odniosłeś do mojej wypowiedzi, która w żaden sposób nie była manipulacją ani jak to ty nazywasz „epopeją”. Wątek o swoim posiadaniu akcji dodałem, aby jasno zaznaczyć fakty - miałem papier, sprzedałem po cenie jakiej chciałem, obserwowałem go dalej. Co ciekawe postanowiłem się pofatygować i sprawdziłem od kiedy się produkujesz na forum, zauważyłem, że pierwsze wpisy publikowałeś w listopadzie, gdzie za akcje płacono po 14zł, więc zakładam, że i też wtedy zakupiłeś pakiet, bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że losowo po x czasu posiadania papieru postanowiłeś zostać jego forumowym orędownikiem. Nie zmienia to faktu, że twoja pozycja nadal jest zyskowna, ba powiedziałbym, że jak na niecały rok to i nadal świetny wynik. Sęk w tym, że to ty z naszej dwójki przedstawiasz mnie jako kogoś kto na tym papierze prawie jeszcze stracił, a przypomnę Ci, że wchodziłem tutaj większym pakietem w przedziale 4-8zł. Zacznij się odnosić jakkolwiek merytorycznie do postów, bo widzę, że na chwilę obecną twoje wypociny nie różnią się niczym od trolli spadkowych