Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem tutaj jednak już ponad 3 lata jak kurs spadł na 28 gr wiec raczej jestem cierpliwym człowiekiem. 5%piszesz?tak jest to pewien zysk w czasie kiedy mamy czasowy zastój. Nic nie stoi na przeszkodzie sprzedawać i odkupić poniżej sprzedaży przy czym nie ruszać pakietów głównych. Fundusze piszesz ze nie wiem nic o nich.Wolałbym jednak żeby spółka miała własny kapitał a nie prosiła się o wsparcie ale mamy to co mamy.Spółka mała ,prezes z typu ,,ja wiem najlepiej"może to i dobrze że nie pcha się na głęboką wodę tylko uprawia swój ogródek. Zobaczymy teraz co zostanie zrealizowane z ostatniego raportu bo na razie rok się kończy, a nowych umów brak.No chyba ze robią jakąś drobnicy nie warta raportowania.Obroty zdechły wiec zobaczymy czy to zniechęci kilku do oddania akcji.