Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Stuknięcie o widły może świadczyć o dalszej chęci skupu papieru i to w znaczących ilościach. Papier jest w silnym trendzie wzrostowym, trudno będzie go zatrzymać, nowy inwestor rozbudził nadzieję i oczekiwania rynku.
Jest to tylko domniemanie nie analizowałem szczegółowo wolumenów poszczególnych transakcji, obserwowałem tylko zachowanie kursu w kluczowych momentach sesji, więc mogę się mylić.
Fundamentalnie patrząc jednak jest jest jeszcze miejsce na kontynuację wzrostów, wbrew pozorom, ja trzymam akcje od rana i zamierzam jescze zaryzykować i zostać do jutra albo i dalej..