Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dokladnie tak jak piszesz do tej pory postepowalem, czyli usrednialem w dol i niestety wiecej na tym stracilem niz zyskalem. ale nie jest tak ze zawsze usrednianie w dol sie nie uda bo akurat z Netia mi sie udalo tak zrobic i srednia cena zakupu znacznie mi spadla.
ale dobrze mnie rozgryzles (zreszta to nie bylo trudne) kiedy pytalem na ile procent ...... ? wlasnie chodzilo mi czy bedzie jeszcze mozna usrednic w dol.
dzis w koncu otwarcie na zielono, zobaczymy jak to sie dzis potoczy ....