Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Poszukaj jeszcze kilka fantastycznych przykładów, gdzie gra sprzedała się lepiej niż wynikało to z WL czy followers , np supermarket :). Ja mogę podać setki innych przykładów, gdzie niskie followers I niska WL , potwierdzały słabe debiuty. SR jestvtakiecwtorne , próbuje łączyć różne elementy w jedną całość, ale to wygląda mega nudno. Właśnie z tego powodu CRJ nie lata przy oporach kursowych tylko przy wsparciach i wycena nie wynosi np ponad 1 mld pln tylko nieco powyżej 300 mln pln. A ty dalej sobie możesz zagłuszać pewne fakty . GH wszedł do EA w 2018 roku , ich kolejną gra wejdzie do EA po 6 -7 latach . Co z tegobze będą robili GH2 ? Kiedy się ukaże za 5 lat ? I pod to ma rynek kupować CRJ? Jeśli SR będzie ostrym niewypałem na jaki się zapowiada , to na ile starczy gotówki Spółce jaki będzie budżet GH , 40 mln jak SR czy jednak np 80 mln pln? Tu sytuacja wygląda raczej Jasno. Kurs spółki i jej wartosć zachowuje się tak, dlatego bo CRJ popełnił błąd. Zamiast kuć żelazo póki gorące, to oni chcieli wypromować Nowe IP , w gatunku którym jest Bardzo mocna konkurencja ( strzelanki co-op survive) I wiele wskazuje na to że przestrzelili , ta strategią , koncepcją i realizacją. Wlasn8e dlatego na CRJ są takie spadki a wartość spółki wynosi niecale 320 mln pln . Możesz się z tym nie zgadzać , ale takie są realia.