Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ludzi tu robią sobie jaja i to bez trzymanki - wał za wałem, najpierw info medialne (potem sprostowanie), potem pożyczka 23k a wcześniej pożyczyli kilka setek..... teraz info o członku rady nadzorczej itp.
Jestem w szoku GF uczestniczy w szemranych gierkach ........ jakaś drobnica 23k ?????? po co na co ??? żeby straszyć ludzi ??? może oddadzą parę akcji ??? przecież do 23 koła można zebrać z rynku bez problemu (maks 20% do góry)
GF kombinuje wcześniej kupili pakiet po 50 groni DG gdzie emisja była w cenie podobnej jak BR i coś bredzili o większym projekcie ....
Ogólnie powinni ich wszystkich przetrzepać ale na bananowej wszystko przechodzi .....
a wy tu takie periody opowiadacie że szok, przejrzałem forum i taką ilość bzdetów dawno nie widziałem. Albo jesteście oszołomami (to bardzo możliwe) albo opłacanymi pacanami którzy uczestniczą w tym wale ......
Chyba kupię parę akcji :) i podpiję kursik, zobaczymy czy sypną mi te 23 koła