Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Co elaborat euklipidesa to samo ze wygrywamy a kurs JSW jak spada tak spada argumenty kula o płot.
Mrzonki.
Mamy mocny długoterminowy trend spadkowy.
Przy 27 zł co najmniej pisałem że jak padnie ważne wsparcie na 25 zł to tu będziemy mieć formacje wodospadu ze schodkami.
Pisałem ze padnie wsparcie 25 zł przy zwiększonym wolumenie i że ulica zacznie panikować.
Wczoraj widziałem tu już 23 zł choć niektórzy pisali ze należy się odreagowanie.
Teraz kierunek 20 zł przez jakiś czas i 15 zł , w apogeum paniki będzie tu niżej niż 7 zł .
JSW w następnych raportach będzie jechać na coraz większych stratach a wy chcecie by rosło.
Shorty wezmą was na przetrzymanie i sami nie wytrzymacie ciśnienia i się stratujecie.
Ceny węgla koksowego miały rosnąć jak pisał niedawno euklipides ze względu na sankcje wykazywałem że jest w błędzie i ze węgiel koksowy może być i po 150 dolarów.
pisałem ze jak padnie 200 dolarów na węglu koksowym to również tu kurs będzie mocno spadać i stało się.
Niestety potracicie tu sporo kasy ważne że jesteście dawcami kapitału dla Shortów świadomie.
Pamiętajcie że trend spadkowy się dopiero rozkręca.