~Piracik33

Człowieku juz widzę, że nie tylko ja widze ze zacząłeś pisać na nowe IP I nicki. Widzę,że dalej lubisz sam z soba prowadzić rozmowe. Troszke to smieszne ale zapewne jest to odzwirciedlenie Twojego życia prywatnego:) Spółka w sierpniu 23 kosztowała 45 teraz 24 zł a jest przed vcaset i dużo lepszej sytuacji niz rok temu a Ty piszesz o 16zl Jakie sąTwoje granicę absurdu. Po kilku tygodniach przerwy jak sobie czytam te wasze( twoje na kilka IP) wypociny to naprawdę materiał na komedie:) Naprawdę żal mi ciebie a INWESTOWANIE NA PODSTAWIE WPISOW NA FORUM i zalenie sie publicznie na dla mnie hit roku:)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.