Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@Breton
A co to ma do rzeczy? Pokaz mi spółkę która non stop rośnie, która nie miała korekt z jakiegokolwiek powodu? Czy ja czy ty zamknąłeś pozycję? Ja nie, Fanpli z tego co wiem tez nie, a ty nie wiem. Pewnie, że serce boli i w 2023 przychody miały znacznie rosną. Wydarzyło co się wydarzyło i tyle...
Mamy 16zł czy to jest okazja wg ciebie czy raczej pułapka i będzie taniej? Ja wczoraj dokupiłem 198akcji po 16,05zł I jak będe miał grosz dokupię znowu! Pewnie już wyżej, bo to się długo nie utrzyma a ja mam zastrzyki wolnej kasy co jakiś czas. Tak jak pisałem wszystko do 20zł to okazja, a poniżej 25zl to tanio. oczywiścię nie z dzisiejszego punktu widzenia, tylko pod warunkiem że spółce się uda to na co liczę! Jak myślisz ile akcji trzeba kupić by znowu było 25zł na kursie? 10k czy może 30k akcji? Uważasz, że to dużo?