~Brzęczyszczykiewicz

Dzień dobry Panie Cringe czy tam Kris niestety nie mam okularów nie do widzę. Otóż myślałem o Panu jednak z przyczyn osobistych nie dałem Panu odpowiedzi. Myślę że nie jest to miejsce na wprowadzanie czyichś zasad tym bardziej Pana. Jako absolwent trzeciej klasy podstawowej chciałbym Panu zaprezentować klasycznego batonika jakim jest Snickers. Podobno po zjedzeniu przestaje się gwiazdorzyć. Moje stanowisko wobec Pana propozycji pracy i objęcia przeze mnie posady sekretarza jest odmowne gdyż nie jestem kolaborantem a samotnym wilkiem który chodzi własnymi ścieżkami. Kieruje mną sentyment do tego papieru i choćbym miał go kolekcjonować jak stare czarnobiałe zdjęcia będzie to dla mnie pamiątka. Wyznaje zasadę trzymaj jak trytytka obetnij gdy będzie odpowiedni moment. Natomiast jeśli chodzi o tą informację poufna którą chcesz Pan się ze mną podzielić to myślę że nie jest ona dla mnie zbyt istotna. Brzeczymucha fajnie brzmi! Ale zostanę przy kultowym Brzeczyszczykiewiczu z sentymentu do filmu jak to niezdara została bohaterem mimo że przegrała swoje najlepsze buty. Reprezentuje biedę! Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.