Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ależ weź historyczne wykresy wielu spółek. Nimi też nikt wtedy nie handlował jak były tanie, dopiero jak pojawiły są plotki o jakim sukcesie, gdy kurs był odpowiednio wyżej zaczęły przykuwać uwagę. Nie wiem czy tu będzie sukces, swoimi pieniędzmi obstawiam że będzie i jedno info np o Otherland zmieni wszystko. Przenosin nie ma i z jednej strony to zarząd nie dotrzymał obietnic z drugiej strony to dobra decyzja bo najpierw wyniki muszą lśnić by zmienić rynek z emisja. Przenośny dla przenosin nie mają sensu. Warto pokazać że spółka umie zarabiać zrobić emisję dla fundów i wtedy zmienić rynek. Tak to widzę. Co do RI to zgoda, zresztą pisałem o tym nie raz. Jest wiele spółek i to na rynku głównym że sporym ff i nimi też nikt nie handluje. Moim zdaniem niski ff to jednak bardziej zaleta niż wada. Oczywiście niski w granicach rozsądku. Admin gdzie są posty Bretona i moje pytania w odpowiedzi do nich?