Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zobacz co się dzieje na 04Pro....tam sytuacja jest tez malo ciekawa.... a co z 20 mln pozyczonymi dla 04 Pro? z czego oddadza jak maja strate??
Nie wiem, ale co na to KNF? Przecież tymi spólkami ktoś z urzędu powinien sie zainteresowac....
Najgorsze jest to , że my - przynajmniej ja- zwykły szary akcjonariusz zaufałem zarzadzającym, z tym, że dla nich liczy się tylko zysk własny !!! I to jest najgorsze w dzisiejszym swiecie
Brak oficjalnych informacji ze strony spólki, wszystkich ciekawostek dowiadujemy sie z prasy!!! paranoja... prasa z kolei nie jest wiarygodna, zarząd moze powiedziec, że nie było autoryzacji....!!
Zgadza sie , najwyraźniej wyprowadzą ile sie da oczywiscie zgodnie z prawem i
game over.... Poczekamy, zobaczymy