Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Żyjemy w matriksie, gdzie media mainstreamowe są w 100% kontrolowane, przez grupę miliarderów, a prawdziwe dziennikarstwo przeniosło się na media alternatywne.
Warren Buffett, który ponownie sprzedaje, tym razem sprzedał $982 miliony udziałów Bank of America, czyli Buffet sprzedaje banki... to jest zapalona czerwona lampka.
co tak naprawdę oznacza wygrana Donalda Trumpa w nadchodzących wyborach?
Co to oznacza, dla globalistycznej agendy 'zielonego ładu'. Co to oznacza dla Żeleńskiego, czy to będzie koniec jego wojny z Rosją? Co to oznacza dla Palestyńczyków i wojny Izrael - Iran.
Wczorajszy ruch Marka Zuckerberga pokazał nam, że faktycznie, nawet wielcy tego świata poważnie biorą przeprowadzkę Trumpa do Białego Domu.
Czyli jest pytanie, czy Donald Trump faktycznie zamierza rozliczyć ludzi w USA, za oszustwo wyborcze 2020, za korupcję Bidenów czy Clintonów, czy za próbę zamachu w Butler PA, miesiąc temu.
Wczoraj sam Trump usłyszał tego rodzaju pytanie, polecam wysłuchać jak na to odpowiedział.
Dziennikarz;
'Jeden z największych problemów dzisiaj w USA, to brak zaufania do rządu. To jest też mój problem, mam zero zaufania do agencji rządowych, zera zaufania do kongresu. Nasze państwo nie funkcjonuje.
Jak ty zamierzasz odzyskać zaufanie obywateli do rządu i agencji rządowych, i czy ludzie odpowiedzialni poniosą konsekwencje?'
Donald Trump;
"Odpowiedź na pytanie jest "TAK", osoby odpowiedzialne zostaną rozliczone, oni muszą być rozliczeni. Co oni robią, to niszczą nasz kraj, to są oszuści, to nie są uczciwi ludzie, oni muszą być rozliczeni".
Jak ktoś mnie pyta, Trump będzie chciał ich wsadzić do więzienia.