Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-08-17 o godz. 20:49 ~as napisał(a):
> Żeby skały sr...ły czekam na 45 do końca roku . Jak ktoś kupił drożej ode mnie 3k akcji, to jestem spokojny . Tacy goście dobrze wiedzą co robią , dziwne tylko że /takie mam wrażenie/ cieszą się gdy spada , ale może to tylko pozory. Wygląda to mniej więcej tak, jakby nie wierzyli w spólkę w którą zainwestowali bądź co bądź, spore pieniądze.
>
> A Ty pięciozłotówkowy fra-jer-ku powiedz mocodawcom , że chyba znaleźli się w czarnej d...... razem ze swoim komputerkiem od ra.bo.wa.nia uliczników. Stoimy, stać będziemy a S nie będzie .I nic zrobić nie mogą.
> Mało tego , czekają już tacy co zabiorą wszystko co wyfedrowali przez wiele m-cy
Tak czekam na 45 i nie musze przy tym opowiadac bajeczek o niezalezny wycenach zachodnich analityków, dwóch składach pociągów z węglem jadących na Ukrainę każdego dnia na jesieni tamtego roku, funduszach które skupują. W odróżnieniu od Ciebie nie muszę nikogo naciągać ani przekonywać. Ty widocznie musisz, bo spamujesz tu po kilka postów każdego dnia. Nie obchodzi mnie też po ile kto inny kupi. Gdybym nie wierzył w spółkę w którą zainwestowałem, czy pisalbym o tym że kurs wg. mnie wzrośnie do 43 -45 złotych? Chyba nie. Włącz myślenie!