~Szwejk

25 lat od 2009 roku ? No piękną edukację odebrałeś nieuku. To wybór inwestorów z tamtego okresu, związany z ryzykiem, podobnie jak teraz. Dasz gwarancję że xtb będzie po 100 a może 200 jak obiecujecie ? Analiza wsteczna zawsze skuteczna, dlatego powtarzam nie kupuj RDG. Obrotów nie ma bo tych akcji po takich przełomowych odkryciach w onkologii oraz nakładach na onkologię nikt nie odda w tej cenie, o czym doskonale wiesz. Do tego doszło powtarzalne finansowanie badań genetycznych przez NFZ. Ale kłam dalej na temat spółki. https://www.youtube.com/watch?v=Un6oPSYWvl8 Skontaktuj się z CEO RDG i prof. Stachowską i podyskutuj z nimi w ten sposób, zobaczymy co potrafisz. "Dyżur" pełni tutaj czasem mój wnuk z podstawówki, który nieźle się z ciebie śmieje i pyta skąd takie cudaki się biorą ? Odpowiadam mu, że to efekt głębokich deficytów w edukacji. Odpocznij trochę bo nie masz życia przez twoją zapalczywość. Odrób zadanie domowe i odsłuchaj wywiadu z prof. Swadźbą z Phase 2024 oraz paru innych paneli. Tak się składa, że tam byłem dwa dni i wiem co się mówi o RDG i odkryciach zespołu prof. Lubińskiego w środowisku biotechnologii. Badania genetyczne to przyszłość, ale jak wolisz CFA to inwestuj, zobaczymy czy uratują kogoś z twych bliskich jak zachorują na nowotwór.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.