~cienki bolek

witajcie, pisalem juz kiedys na forum ze barlinej to moj faworyt, oczywiscie nie mozna juz prorokowac poniewaz walor napewno jeszcze nie raz sie obsunie, jednak w perspektywie 2-3 lat widze 10zl na horyzoncie. siedze rowniez na barlinku i nie zamierzam tego ruszac az nie osiagnie zaplanowanej przezemnie wartosc, tak wogole to jestem leszczem a wszedlem na gielde z calymi moimi oszednosciami, zainwestowalem 28 tys zl w kilka walorow, jestem torszke w plecy jednak jestem dlugodystansowcem, zakopuje to wszystko i za 3 lata lookne co jest. wszystkie akcie sa srednio 7-10 razu tansze niz w szczycie hossy wiec wszystko przyniesioe zysk, no chyba ze padnie. wiem ze moj portwel nie jest porazajacy ale joako 26 lepek, rok po studiach to mysle ze i tak jest sporo. nie potrzebne sa mi te pienazdze wiec postanowilem troszke zaryzykoac na gieldzie. pozdrawiam DT i LT kazdy z nas zarobi, mam jednak prosbe to grosikow, nie podniecajcie sie groszami zysku bo to zwala kurs, poczekajnie na konkretne zyski, pozdo hej

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.