bolo7

1. S = 25: 69.918 szt. (2,70 % sp., 4,94 % ff).
2. S >= 25: 116.373 szt. (4,50 % sp., 8,22 % ff).
Dziś, pomimo jakichś dziwnych akcji, nastąpił największy ruch w zwiększaniu podaży od pewnego czasu. Przybyło nam ponad 3300 akcji, wszystkie na 25 zł. I też coś ciekawe, ani jedno zlecenie nie ubyło. Już nic nie rozumiem.
Życząc miłego weekendu, taka drobna uwaga. Jeśli powtórzy się podobna akcja z podobnym nalotem (nie chce mi się już odpisywać więcej, a niesmak pozostał do tej pory), przejdziemy wyłącznie na komunikację mailową.
Dziwię się przy tym wszystkim "przybyszom". Na miejscu jednego, czy drugiego, widzę, jest jakaś akcja, coś się dzieje, nie interesuje mnie, idę dalej. A jak coś mnie zaciekawiło, to zakupiłbym parę akcji. Przecież wystarczy przystanąć na chwilę w tym biegu nad Polną, poznać jej parametry, dojść do wniosku, że ryzyka w zasadzie nie ma i że może warto byłoby zaparkować tu parę groszy np. na 2 tygodnie. Jak gdzieś mają kisić się, a tu coś się szykuje (in plus, kwestia długości tego plusa), to co mi szkodzi.
A tu nie, lepiej obrzucić g....em. Inna sprawa, że mnie od dziecka uczono, że jak chcę się wypróżnić, to robię to w specjalnie do tego przeznaczonym miejscu...

Miłego weekendu, który niedługo zaczynam pełną parą, jeszcze tylko wrzucę taką historyjkę dla Ani, jako początkującego adepta, ale jak komuś będzie się nudziło, może ją sobie przeczytać; takie tam głupoty...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.