~NB

Z całego serca odradzam CDN OPTIMA kadry i płace jeśli chcecie uniknąć poważnych problemów. Jest to zdecydowanie najgorszy program kadrowo-płacowy z jakim miałam do czynienia. Wszystko co robi trzeba sprawdzić, np są często błędy w liście płac, bo źle liczy składki ZUS - u jednego pracownika liczy ZUS od wynagr. urlopowego a u innego nie, itp. Zaświadczenia o zarobkach też trzeba sprawdzać ręcznie bo raz program podaje wynagr. dobre a za drugim razem zupełnie inne kwoty. Przypadkiem wykryłam, że z zamkniętej wypłaconej listy z przed 3 miesięcy zniknęło kilka pozycji. Takich błędów jest wiele. Do dzisiaj nikt nie wyjaśnił jakim cudem takie błędy się zdarzyły. Comarch za każdym razem odpowiada mi, ze to niemożliwe i na tym kończy się temat. Firma wdrażająca za każdym razem wystawia faktury na kilkaset złotych za to, że przyjrzała się tej sprawie po czym zostawia ją bez wyjaśnienia.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.