~Mar3

Trafiłem na platformę do inwestowania o nazwie crypticmarkethub.com, w trakcie prowadzenia tam działań towarzyszył mi w tym analityk. Który wskazywał mi jakie kroki podejmować, jakie pozycje otwierać i ile dokładnie inwestować. Rozmawialiśmy codziennie, często te rozmowy zahaczały o życie osobiste. Wydawał się osobą, której mógł bym zaufać. Jednak z czasem pomimo moich wierzeń zrozumiałem że byłem oszukiwany. Pieniądze, które im przesyłałem były dla nich, nie na moje konto. A zarobek nie istniał. Dotarło to do mnie kiedy próbowałem wypłacić środki, z marnym skutkiem. Rozwiązania jakie miały przynieść oczekiwany rezultat wiązały się z następnymi inwestycjami. Zapewniał mnie o tym że depozyt jest zwrotny i po opłaceniu go zostanie mi zwrócony razem w wypłatą z platformy. Nie doszło do tego. Miałem nie potrzebną nadzieję dotyczącą tej platformy. Wiem już że są oszustami. Podniosłem się po tym, a sprawa jest w prokuraturze pilotowana przez kancelari, która najbardziej mi pomogła. [(503-122]208) to numer do mecenas] i mogę polecić skontaktowanie się z nią. Dzięki nim zrozumiałem w się wpakowałem i dowiedziałem się że to nie jest jedyna strona tej "firmy" posiadają identyczną platformę pod inna nazwą swingtradinglabs.net

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.