Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
P.S. Pamiętam jak w 2020 przy totalnym braku obrotu jakiś desperat (zapewne syndyk albo komornik jakiegoś bankruta) wystawił PKC kilkanaście tyś. akcji. Kurs przez kilka dobrych dni wisiał na dolnych widłach minus kilkadziesiąt procent a anal nie chciał puścić. TKO 4,74 zł, bałem się, że to spadający nóż, ustawiłem się ostrożnie na 600 szt., potem drożej jeszcze dokupiłem ... A można było mieć wtedy kilkanaście tysięcy akcji po 4,74 zł !!! Mniej więcej połowę FF! Tak też było. Buuuuu...