Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
1. S = 25: 66.572 szt. (2,58 % sp., 4,70 % ff).
2. S >= 25: 113.027 szt. (4,37 % sp., 7,99 % ff).
Ubyło nam ponad 800 szt.
Przepraszam za moje zdenerowanie; zachowanie Jakubasa odbieram jako brak szacunku dla nas i nie podoba mi się, że tak długo zwleka z decyzją. Ale już przestaję. Plus jest tego taki, że już w ogóle nie mam obaw związanych z brakiem wezwania. Obiecuję przestać w związku z tym rozwijać scenariusze naszego postępowania na ten mało prawdopodobny wypadek.
Byłem wieczorem na basenie i trochę mi przeszła chandra na tego niepoważnego człowieka:)
Przepraszam "graczu" za ostre potraktowanie, ale to Ci chyba akurat wyjdzie na dobre:)