~Brzęczyszczykiewicz

Panie Jorgo dziękuję za tak wyczerpująca odpowiedź ! Jest mi bardzo miło ! Jesteśmy tutaj jak rodzina jak bractwo atmosfera jest cudowna ! Muszę powiedzieć że epizod z wikingami już zaliczyłem kilka lat temu i Regnar to świetny zawodnik natomiast czarne lustro też się przewinęło jednak nie pamiętam już o co tam chodziło. Prawdopodobnie każdy odcinek był inny ale o czym opowiadał ? Nie pamiętam. Były chyba tam takie kamerki dołączone do mózgu gdzie mozna było odtwarzać sobie jakąś scenę ? Lub facet który otworzył swój kanał w którym wszystkich i wszystko obrażał i na tym budował swoja osobę ? Nie pamiętam. A co do namiotu to leży w szafie jednak nie jestem zależny tylko od siebie i noce poza domem są trudne do zrealizowania. Ale to prawda nie są nie możliwe ! Ale ja preferował bym mocna dzicz! Przyciągam ogólnie kleszcze mimo dbania o higienę i odpowiedniego ubioru. Ale to nic jeśli się coś kocha. Natura to wspaniała sprawa! Bije z niej potężna energia ! Te wszystkie procesy które zachodzą ! Te widoki ! Dźwięk wiatru! Szum liści! Dźwięk strumyka! Ptaki! Oderwanie się od obowiązków jest czymś pięknym ! Wiesz Pan ja już o blondyneczkach to nie myślę nie mogę ! Chociaż miło zawiesić czas od czasu wzrok! A ogólnie jest tu jakaś blond i inwestorka? Moze być też brunetka ! Pogadali byśmy między czasie w przerwach między wzrostami o jakichś kwitnących łąkach i pachnących liliach ! Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.