Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po pierwsze informacje zawarte w tym dokumencie są już nie aktualne, bo nie wchodzą na rynek główny. A po drugie ja jeszcze widzę, że jesteśmy w 2024. Osobiście uważam i o tym pisałem, że kapitalizację, którą zakładali jest nie do osiągnięcia. Niemniej jednak mają czas do końca 2025, a później można będzie narzekać lub nie. Tylko że to nie moja rola, żebym non stop o tym pisał na forum albo próbował kogoś w ten sposób zniechęcać do inwestowania. Niech każdy sam sobie odpowie, czy to jest wykonalne.