Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gracz - ja tutaj mam 10% kapitału, akurat w moim przypadku mocno zdywersyfikowany portfel to podstawa, dlatego nigdy nie mam spiny żeby sprzedawać
No a czy w przypadku małego studia lepiej produkować kilka gier niż skupić się na jednej, to akurat bym się kłócił. To nie CDP że może sobie pozwolić na takie rzeczy. Niech lepiej zrobią jedną porządną.
Nowa gra kosztuje 4 mln, w dodatku koszty pokrywa w pełni wydawca. Ponadto będą mieli jeszcze do kasy dodatkowo wpływy z ATS. Tak więc tutaj jest naprawdę komfortowo i niech już się lepiej skoncentrują głównie na zrobieniu dobrej jakościowo gry. Przecież jakby ATS nie miał tylu błędów, to byśmy byli w zupełnie innym miejscu niż jesteśmy.
Kurs na pewno wzrośnie pod premierę, dlatego teraz dla mnie jest okres zbierania. Potem ludzie się obudzą jak będzie po 15 zł i będą się pytali "Czemu to nie rośnie?" albo "Czemu spada?". Najlepiej zarabia się właśnie na kółkach przed premierą. A jak będzie się gra zapowiadała dobrze i MG rzeczywiście zrobi porządny marketing (nie to co GMG), to kro wie, może nawet wejdziemy wyżej.
No a jak postraszą znowu pandemią i zamknięciem ludzi, to już w ogóle będzie nowa hossa na biotechach i gameingu.