~Góru

Coś nie dodaje. Maxiu, kilka uwag: 1. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ja się pytałem co polecasz na teraz a nie co masz w portfelu. Nie jestem w stanie sprawdzić kiedy kupowałem, ale jestem w stanie sprawdzić jak typujesz. 2. Co do xtb to znajomi już wyprzedają. Pamiętaj że xtb też nie jest w stanie poprawiać co kwartał wysrubowanych wyników finansowych. Co do stosunku to na Medi jest korzystny stosunek potencjału do ceny rynkowej. Dalej - co do Eurotela to z komórki wygląda mi to na RGRa. Powodzenia. A Nano? Hmm, dobrze że tam nie dystrybuują grubo i wysoko! xD 3. Co do naganiania. Tak, Ty nie naganiasz na kupno, tylko na sprzedaż. I robisz to na forum gdzie są akcjonariusze Medinice. I też możesz przyczynić się do strat finansowych, bo co jak ktoś zrealizuje stratę a kurs urośnie? 4. Wszystko też jest jasne co tu robisz. W sumie obstawałem inaczej, ale okazuje się że nadajesz na spadki bo po prostu kupiłeś kiedyś Medi drogo, moze na poprzedniej górce, kurs nie urósł, pewnie zrealizowałes stratę i jesteś obrażony na Spółkę, stąd Twoja nadaktywnosc tutaj. Do tego dochodzi Killer który kręci kółka i obecnie jest bez akcji. Zostaje tylko dociec co tu robi marek i mamy komplet. Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.