Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem czy piszę z trollem czy też nie ale udzielę informacji. Kampania reklamowa odbywała się w lipcu i z początkiem sierpnia w telewizji. Nie pamiętam dokładnie na którym kanale widziałem reklamy ale pojawiały się reklamy Rossmana we współpracy z Onlybio. Na pewno był to jeden z popularniejszych kanałów ale nie chcę na siłę wymyślać bo nie pamiętam. Prócz tego puszczali reklamy podczas oglądania filmów w Playerze. Tak samo jak i w telewizji cyfrowej i tutaj była reklama Rossmana we współpracy z Onlybio. Reklama dotyczyła jakieś letniej kolekcji. Wraz z tą kampanią w Rossmanie pojawiły się wystawki z kosmetykami z jednej z nowych serii Onlybio. Sporo informacji marketingowych można również znaleźć w social mediach. Na tiktoku i na Instagramie jest pełno wpisów i filmików. Jeśli spojrzysz na wykres w google trends to od pierwszego tygodnia lipca mocno wzrosło zainteresowanie marką w Polsce co oznacza, że kampania miała miejsce i się udała. Teraz naturalnie na google trends widać, że zainteresowanie spadło po osiągnięciu swojego peaku ale marka i tak jest bardziej rozpoznawalna. Zauważ, że w Q2 takiej kampanii nie było a i tak wyniki były imponujące. Wnioski możesz wyciągnąć sam.