~WERONIKA

„Oto ośmiu lekarzy, którzy zginęli w katastrofie samolotu w Brazylii... mieli wziąć udział w konferencji na temat korelacji między mRNA a występowaniem turbonowotworów! Lekarze, którzy zginęli w katastrofie samolotu, obiecali opublikować dowody łączące mRNA z turbonowotworami. Znaleziono martwych ośmiu onkologów, którzy poświęcili swoje życie ratowaniu innych i ujawnianiu niszczycielskiej epidemii raka, która ogarnęła świat. Ciała sześciu światowej sławy onkologów i dwóch lekarzy rezydentów znaleziono w piątek we wraku samolotu, który spadł z nieba w Brazylii, eksplodował w kuli ognia i zabił wszystkie 62 osoby na pokładzie. Lekarze byli w drodze na międzynarodową konferencję w São Paulo, gdzie mieli przedstawić swoje ustalenia, że ​​szczepionki mRNA i #COVID-19 są odpowiedzialne za eksplozję nowotworów i #chorób #autoimmunologicznych, które sieją spustoszenie na całym świecie.

Przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść, lecz OBOJĘTNOŚĆ... A co mnie obchodzą inni ,ważne że mi dobrze. A po co mi się wychylać jeszcze coś stracę .Są ludzie i to w dużej większości którzy widzą tylko własny interes .Nie wiedząc że ta ZIMNA obojętność ,egoizm przyczynia niewoli ich jak i ich dzieci. WOLNOŚĆ KOSZTUJE Tylko za plewy się nie płaci. Dziś tylko jedno leży mi na sercu: żeby Polacy się przebudzili. To ostatni moment! Jeszcze możemy Polskę uratować. Jeszcze możemy, ale tylko jednością. Pewnego dnia mysz zauważyła, że właściciel gospodarstwa postawił pułapkę na myszy. Opowiedziała o tym kurze, owcy i krowie. Ale odpowiedzieli: „Pułapka na myszy to twój problem, nie ma z nami nic wspólnego!”. Nieco później w pułapkę wpadł wąż i ugryzł żonę farmera. Próbując ją wyleczyć, żonie ugotowano rosół z kury. Następnie zarżnięto owcę, aby nakarmić wszystkich, którzy przyszli odwiedzić chorą kobietę. Na koniec zarżnięto krowę, aby nakarmić gości na pogrzebie. Mysz przez cały czas obserwowała to, co się dzieje przez dziurę w ścianie i myślała o rzeczach, które nie miały z nikim nic wspólnego. ,,Wydaje się, że dla współczesnego człowieka o wiele groźniejsza jest nie tyle nienawiść, która nie jest podstawowym przeciwieństwem miłości, lecz rozpaczliwa, zimna obojętność, dla której nic nie ma znaczenia. '

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.