Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Źle jest ,nie jest tragicznie
Tak jak pisałem ,spodziewałem się wyniku przynajmniej 2,5 mln zł po 2 kwartałach jest 2,37 mln zł
Różnica niewielka
Koszty wzrosły o 50% ,co jest astronomiczną ilością ,a brak nowych umów
----
Co mnie zastanawia to najprawdopodobniej błąd w stanie gotówkowym spółki ,bo podana kwota na początek okresu różni się od tej podanej na koniec okresu za 1 kwartał
Ta suma jest identyczna do kwoty na początek okresu za 1 kwartał ,więc raczej mamy tutaj błąd i stan gotówki to ok 6,5 mln zł ,a nie 2,9 mln jak to jest napisane w raporcie
Będzie więc korekta chyba ,że zarząd wprowadził nas w błąd w 1 kwartale
-----
Fatalna jest komunikacja z rynkiem
Fatalnie wygląda sprzedaż akcji przez A.Saczuka ,bo musiał wiedzieć co się dzieje ,a to brat prezesa. Zgłaszam to do KNF i proponuje zrobić to każdemu zainteresowanemu