Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dobrze pamiętasz, że dobierałem powyżej 6 zł, 7 oraz 9 zł. Grzyb, ja się nie obrażam i jakoś mi obojętne to co ludzie wypisują, czy gadają. Napisałem, że kupiłem i tyle. Praktycznie za każdym razem podaje na forum informację o zakupie czy sprzedaży. Grzyb ja też Ciebie nie oceniam. Masz swoje zdanie z którym się czasami zgadzam, a czasami nie. Ja to szanuję i nie mam zamiaru Ciebie obrażać czy kogoś innego bo chyba nie o to tu chodzi. Najbardziej biorę do siebie i szanuję osoby za merytoryczne wypowiedzi (Xaas).