Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
vklf dzięki za ostatniego posta odnośnie spółki Fotovolt. Jestem tam zaledwie drobnym akcjonariuszem. W brasie mam dużo większy pakiet i cieszę się że merytorycznie coś co jakiś czas sprawdzasz i dokładasz na forum. Proszę Ciebie 30zeta jak masz coś ciekawego i nie jest ta informacja szkodliwa dla Ciebie a wpływa na korzyść posiadaczy i możesz ją tu napisać to udostępnij ją możliwie jak najszybciej. Mnie w brasie najbardziej stresuje zawieszenie akcji, bo czasu mam sporo i mogę poczekać. Jak dadzą raport to uśrednię jeszcze mój pakiet. vklf jeśli mogę zadać Tobie ostatnie pytanie odnośnie spółki Fotovolt. Ostatnio widziałem wzmożony ruch na akcjach tamtej spółki ale teraz jest cisza. Jakiś jeden forumowicz pisze większy obrót ostatni mógł być animatora i pożycza on akcje od większościowego akcjonariusza i blokuje kurs. Czy jest to możliwe? Zagadką jest że inny forumowicz poruszył ciekawy wątek odnośnie sprzedaży akcji pożyczonych od większościowego akcjonariusza przez animatora, a mianowicie że jeśli tak by się stało to informacja musi na ten temat wypłynąć na światło dzienne. Co o tym myślisz? Dzięki za odpowiedź.