steve2

Hm... Widzę że chcesz popolemizować ale czy jesteś tego pewien że chcesz? Obstawiam że po jednej wymianie się zniechęcisz a po drugiej zdenerwujesz więc może odpuść i pozwól mi pisać jak jest w tej chwili. Wrzucę tylko drobny argument żeby cię nie obrazić czy urazić że jesteś niemądry albo nie zauważasz czegoś na temat rtęci która ciężarówkami była wsypywana do kreatyny. Uważam że jeszcze wiele wody musi upłynąć żeby spłukać to odium z tej spółki. Usłyszałem że nie obchodzi cię to co ja myślę albo uważam więc prawdopodobnie nie odpowiesz i dobrze.Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.