Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tadek, zamiast mi lecieć ad personam i przedstawiając jako nagona sam odpowiedz co takiego naganiającego napisałem w swoim poście? Tu okazji do wyjścia miał i ma każdy akcjonariusz niezależnie czy ma 100 czy 5k czy 10k akcji. Szczególnie w ostatnim czasie gdzie obroty powyżej miliona pozwalały rozegrać wyjście z papieru w kilka chwil.
Wczoraj na dogrywce ktoś straszył większym pakietem (który notabene został mu ładnie nadgryziony i coś koło 2k akcji poszło), teraz też próbuje swojej zabawy na zjazd i blokowanie kursu.
Przy dzisiejszych obrotach jak chcesz sprzedać 2k akcji to raczej nie straszysz i nie wystawiasz tego w jednym pakiecie po to żeby kurs był niżej, tylko rozbijasz na transze licząc, że sprzedasz w dobrej cenie więc intencje pana z batonem są chyba oczywiste.
BTW. Ja tu siedzę na długi termin i dopóki spółka realizuje plan to piszę w zasadzie cały czas w optymistycznym tonie, niezależnie czy mieliśmy tu 35, 24, 30 czy 27. Chłopaki DD, leser czy Wedel już nie raz pisali na spółkę negatywnie by nagle zmienić zdanie i pisać pozytywnie, akurat gdy kurs zaczął być pompowany. Po zrobieniu kółka, znowu wracają do narzekania i wieszania psów.