martin-dtr

....ale pełno jest na świecie takich modeli jak ty.....hahahaa.....następna wtopa

to już która z kolei......polna, hawe, krosno, idm, groclin..duda..........

no i kontrakty na Mistrzotwach P......Challenge 2009......(-75% realnej kasy również)

....nie znasz umiaru ,, a może nie masz innego wyjścia i myślisz, że jeszcze ktokolwiek się na te twoje wypociny nabierze.....a rób sobie co chcesz, czy na forum, czy gdziekolwiek....nawet już mnie nie ciekawi, czy znajdziesz gł...pszego od siebie.

Do pewnego momentu miałem jakiś tam szacunek do ciebie ...mówiłem sobie ...ot taki nie szkodliwy kolejny oszołom.....ale ty widzę nie masz umiaru...i za grosz wstydu, no chyba, że jak tonący już brzytwy się chwytasz....i nie opowiadaj ludziom tych bajek o sobie , bo takich naiwnych to chyba po tym wszystkim już nie znajdziesz.
Pozdro....bywaj...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.