~Ad

1. Ogłoszony skup nie zdecyduje o cenie gdyz jest mały 1,6 mln akcji . Zdecyduja wyniki -podaz i popyt ... a w mojej ocenie na spólke popyt jest typowo spekulacyjny przez polityke zarzadu .. podaz spora w relacji do skupu . Podaz nowe akcje plus wiszący na hakach , plus chcacy szybko zarobic . Nie sądze by było tu wielu długoterminowych inwestorów - nie przy tej polityce zarzadu .
  2. Kapitalizacja spólki przy cenie 1,3 zł nie jest juz taka niska 40 mln ... przy przechodach 7-8-9 mln , zysk 6-7 mln .
  3. Przeciez Novina nie bedzie skupowac po 2 zł ... raczej może beda srednie wyniki za 2Q ... i wtedy cos chca kupic ponizej 1 zł .... kupić chca za ile wyceni rynek na dole 1zł .. 0,9 zł ... moze 0,8 z okładem . Ilośc 1,6 mln nie utrzyma ceny przy podanych zasadach skupu .
  4. Rynek wyceni , górny poziom może 1,3 ... może 1,5 ... może 1,8 ....może coś pod 2 zł
  5. W mojej ocenie wyższa cena to bedzie 1 -2 dniowa spekulacja .... jak zawsze w Novine ... nic nowego .

By była jasnośc ja sprzedałem wszystko w tym i nową emisje jak było widac iz juz nie ma siły rosnąc za 1,28 .... czekam cierpliwie kiedy odkupic .

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.