Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Powiem Ci gdzie jest. W kieszeni Antona.
Z inwestycyjnego punktu widzenia ta spółka to dno i metr mułu. Siedziałem tutaj dwa lata i wyszedłem na podbitce przy pierwszym skupie. Tutaj zarabia tylko Anton a nie mali akcjonariusze, którzy są dawcami kapitału. Wiedziałem, że jest tutaj syf, ale żeby spuścić kurs na poniżej 21 to jest szok. Ale skoro przebiło tę granicę to może i dojść do 17, choć to ma nieograniczone możliwości do spadku. Współczuję tym, którzy tutaj nadal siedzią na tym beznadziejnym papierze.