Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zagraj w Tetrisa,jak we wszystko grasz.
Widać,że mało kumaty jesteś w grach i nie wchodzisz na fora graczy Z ZAGRANICY.
Chłopie prawie każdy gracz z ZACHODU EUROPY,USA,AZJI ,ma ulubione swoje gry,swoje gatunki gier.To że 10% graczy gra we wszystko nie oznacza,że 100% graczy gra we wszystko,kumasz różnice?
Większość graczy ma swoje ulubione światy,ulubione gatunki.Jedni grają tylko w strzelanki i mają zaliczoną kolekcje 40 takich gier,inni grają tylko w horrrory,a jeszcze inni gry w kosmosie,tak ma 90% GRACZY.We wszystko,czy kilka różnych gatunków, to gra z 10-15% graczy.
To że polacy kupili i ogrywali Wiedzminów,a potem Cyberpunka świadczy tylko o lokalnym patriotyżmie,uwierz mi,że 90% graczy z USA,Azji,Ameryki Południowej,czy Europy Zachodnie nie są takimi patriotami i ogrywają swoje ulubione gatunki,czyli jak ktoś gra głównie w strzelanki,to nie kupi ci z gatunku horror,czy House Flippera.Jak ktoś ogrywa głównie gry w kosmosie,to nie kupi ci Manor Lords,kumasz?
Widać,że tu większość osób na forum,nigdy nie grało i nie macie pojecia,a jedynie jesteście inwestorami giełdowymi.Dlatego tracicie na bananie,ja np. wiedziałem,na kilka tygodni przed premierą cyberpunka,że CDR to balon i trzeba uciekać,sprzedawać akcje,ponieważ CD Projekt specjalizuje się w Wiedzminach,w tego typu gatunkach,a nie Cyberpunkach i Cyberpunk 50% na 50%,albo uda im się premiera,albo będzie klapa i kilka lat zjazdu ceny.Kto mał racje? ja czy setki naganiaczy na wzrosty na CD Projekt?