Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Znowu wszystkim komunikujesz, że kupujesz? Już przed godziną 8 rano w niedzielę warujesz na wątku innej spółki, którą sprzedałeś po 40 zł.
Dnia 2024-07-28 o godz. 07:52 ~Zuckerman napisał(a):
> Dobrze napisane Bob!!! Ja sobie dobieram ReadGene po tym jak leszczy powiesiłem na hakach na Pure po 30+, ja zrobią głęboką korektę pod drugi szczyt na Pure to może coś jeszcze zagram. 300% w zupełności mi wystarczy
NA WSZYSTKICH WĄTKACH PISZESZ, ŻE DOBIERASZ READGENE WIELONIKOWY NAGANIACZU. ILE SPÓŁKA ZARABIA OD LAT? LUDZIE WISZA TAM NA HAKACH ZA PONAD 10 PLN I PO 7.80 PO NAGANIANIU W 11 I 12.2023 R. FUNDUSZE WYDZIERAŁY SOBIE AKCJE Z RĄK TYLKO ICH NADAL NIE MA.
SPRZEDAŁEŚ AKCJE XTB PO 40 PLN KUPIŁEŚ OLYMP I TAM CHCIAŁEŚ UBRAĆ INNYCH.
JAK RADZI SOBIE ReadGene - TAK W WIELKIM SKRÓCIE:
JAK ZAWSZE Z LINKIEM:
https://www.biznesradar.pl/wskazniki-rentownosci/READ-GENE
ROE: spadek o 3733.11% r/r
ROA: spadek o 2831.37% r/r
Marża zysku operacyjnego: spadek o 875.79% r/r
Marża zysku netto: spadek o 2030.85% r/r
Marża zysku ze sprzedaży: spadek o 1219.40% r/r
Marża zysku brutto: spadek o 1639.60% r/r
Rentowność operacyjna aktywów: spadek o 1209.80% r/r