Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wyniki są. Liczyłem na (dużo) mniejszą stratę ale ... nie chcę myśleć co będzie po I kw. tego roku. Przecie euro jeszcze droższe! Nie chcę rozmyślać bo mam prostą sytuację - zbyt wiele papierów - a sprzedanie teraz oznacza ... że będę miał na "waciki". Bez tego akurat mogę żyć. Cała (niewielka!) nadzieja, że zadłużenie nieco spada i euro też. Pozdrawiam akcjonariuszy i życzę zdrowia i szczęścia. Chyba będzie potrzebne aby dożyć zysków na Ergisie :-(