~coolturalny

Witam towarzystwo :)
Zgadza się, że najprzyjemniej rozmawiać z kulturalnymi ludzmi, niż prowadzić obraźliwe i bezproduktywne rozmowy.....
Pomyślcie, jak nasz plan się powiedzie to naprawde będzie co świętować, spotkać będziemy sie mogli nawet na Karaibach, a tam to już chyba wszystkim by pasowało ;)
Jak już pisałem na innym wątku dzisiaj postaram się zwiększyć zaangażowanie o kolejne 1000 - 1500 zł.
Pisałem też, że byłem na szkoleniu..... fajnie tam gadali, w zasadzie żadnych nowych informacji, ale dla początkujących super sprawa (ja się troche nudziłem). Dostałem nawet certyfikat podpisany przez Pana Prezesa GPW :D
Jedno co mi się najbardziej spodobało, były słowa wykładowcy (prof. rehabilitowany i takie tam + makler): " Dla początkujących, jak już naprawde macie problem z wyborem spółki, zacznijcie od tych, w których zaangażowani są wielcy i znani ludzie biznesu. I nie było by w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, iż wymienił trzech z nazwiska........ Czarnecki, Karkosik i............... Jakubas !!!!!!"
To chyba dobrze wróży :)
Pozdrawiam forumowiczów.....
Ps. Jak się zmieni stan posiadania da znać

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.