~Endo

O jaka radość haha! :)
Nie ptysiu, mylisz się, buzia nie zamknięta, po prostu nie przesiaduję codziennie na forum tak jak ty i nie zaglądam na nie co pięć minut :) Mam swoje życie i inne interesy poza giełdą, w przeciwieństwie jak widać do ciebie.
I nie muszę ci niczego udowadniać, nie dbam o to czy mi wierzysz czy nie, to już twój problem. Już ci napisałem że jeśli musisz poczuć się lepiej i dowartościować, myśląc że nie posiadam tyle ile napisałem, albo nie posiadam wcale jak co niektórzy też tu twierdzili, to proszę bardzo, cieszę się że dzięki mnie choć trochę ulży.
p.s. Fajne nowe nicki wymyślasz panie ip 5.173.232 :) Widać, że ci zaimponowałem i się na mnie wzorujesz :)
p.s.2 Lecimy na 5 ziko (tak mi mówił kolega, bo ja się nie znam i podobno gram tylko na wirtualu i dostanę tam wirtualną dywidendę :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.