Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z wieloma rzeczami które powiedział się zgadzam misiu. Szczególnie deska party za 80zl uważałem zawsze że to przegięcie cenowe. Co do stekow zawsze jadłem idealne i potrafiłem dobrać odpowiednie narzędzia do tego, on to przerysował śmiać mi się chciało czekałem aż weźmie steka w ręce:-) Ogólnie recenzja dość trafna. Surówki w szarmie zawsze były byle jakie sosy naprawdę czas wymienić. co do gramatury potrawy bezspornie za małe za tą cenę.rosol od zawsze słaby. Steki za to bajkowe nigdy się nie spotkałem z tym co pokazali. Zmiany potrzebne bo w tych czasach SPHINX zalatuje PRLem jeśli rozumiecie co mam na myśli. W sfinksie cały czas brakuje świeżości i pomysłów i to zostało pokazane. Ostatnio jadłem burgera duble classic był super smaku mięso bardzo dobre ale kompozycja warzyw mocno nie chlujnie ułożona i podana. A więc : 1 sosy do wymiany jest dużo firm które robią sosy naprawde w niszowy sposób czas dać im szanse. 2 sorowki do wymiany, czuć masówkę z kilometra. 3 frytki do wymiany A viceprezes do roboty by to zmienić. Przy niewielkich zmianach można całkowicie nadać nowy ton smaków. Ps. Zdecydowanie za mało soków w karcie a tłoczni mamy już w polsce naprawdę dużo wybór jest ogromny w ofercie.sama cola to PRL taka lemoniada z saturatora takie skojarzenie. Tym też prezes mógłby się zainteresować. W tym tygodniu wybieram się na steki bo dobra promka jest i trzeba skorzystać:-)