bethoven

Witajcie Serdecznie

Tak zwana cisza na forach bankiera w temacie KRS przez osoby z SIM jest dalej aktualna, więc nie może was dziwić też fakt że żmije które chciały kąsać stowarzyszenie zmieniły albo poglądy albo przerzuciły się na inne spółki, z tego miejsca chciałbym pozdrowić barwną postać tego forum Rysia który wyznał ostatnio że szklanki które mu pękły okazały się chińską podróbką, Krosno jednak to marka=wyższa cena produktu.

Co do działań Stowarzyszenia, może niektórzy powiedzą że działa powolnie ale w porównaniu do wszystkich poprzednich i obecnych rządów RP w swoich działaniach jesteśmy expresem.
Ja zawsze jestem zdania że lepiej mniej mówić a więcej czynić, i tak obecnie praca w SIM wygląda, zbieramy upoważnienia na NWZA.

W SIM- praca aż się gotuję, nie powiedziane że w niedalekiej przyszłości zamienimy się w fundusz który będzie podnosić firmy ze słabszej kondycji, restrukturyzować i odsprzedawać je inwestorom strategicznym .

Na koniec mój Apel do akcjonariuszy grupy kapitałowej KROSNO S.A.
W najbliższych tygodniach będzie zwołany WZA w firmie Krosno, jeśli zależy wam na dobru spółki i chcecie by reprezentowali was ludzie którzy będą dbać o wasze interesy, to jest najlepsza do tego okazja, to nic nie kosztuje, no może koszt wysyłki listu priorytetem.
Napiszcie na mój email, prześlę pełnomocnictwa na WZA.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.