Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie Serdecznie
Tak zwana cisza na forach bankiera w temacie KRS przez osoby z SIM jest dalej aktualna, więc nie może was dziwić też fakt że żmije które chciały kąsać stowarzyszenie zmieniły albo poglądy albo przerzuciły się na inne spółki, z tego miejsca chciałbym pozdrowić barwną postać tego forum Rysia który wyznał ostatnio że szklanki które mu pękły okazały się chińską podróbką, Krosno jednak to marka=wyższa cena produktu.
Co do działań Stowarzyszenia, może niektórzy powiedzą że działa powolnie ale w porównaniu do wszystkich poprzednich i obecnych rządów RP w swoich działaniach jesteśmy expresem.
Ja zawsze jestem zdania że lepiej mniej mówić a więcej czynić, i tak obecnie praca w SIM wygląda, zbieramy upoważnienia na NWZA.
W SIM- praca aż się gotuję, nie powiedziane że w niedalekiej przyszłości zamienimy się w fundusz który będzie podnosić firmy ze słabszej kondycji, restrukturyzować i odsprzedawać je inwestorom strategicznym .
Na koniec mój Apel do akcjonariuszy grupy kapitałowej KROSNO S.A.
W najbliższych tygodniach będzie zwołany WZA w firmie Krosno, jeśli zależy wam na dobru spółki i chcecie by reprezentowali was ludzie którzy będą dbać o wasze interesy, to jest najlepsza do tego okazja, to nic nie kosztuje, no może koszt wysyłki listu priorytetem.
Napiszcie na mój email, prześlę pełnomocnictwa na WZA.