Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W poniedziałek składam wniosek o skup akcji.Nawet jak wszyscy go złoża to każdemu przypada 11% akcji w skupie.Czyli jak mam 314.000 to przypada na mnie 34 500 akcji po 1 zl.Akcje mam po 0.314 za które dałem 98596 zł. Rachunek 98596 minus 34500 =64096.Akcji zostaje mi 279500szt.ze średnia 0.23 gr.Jest to najgorszy z wariantów zakładający ze wszystkie akcje zostaną zgłoszone do skupu.A jeżeli nie wszyscy się zgłoszą to wynik może być tylko lepszy.