Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2024-07-19 o godz. 12:08 ~hahaha napisał(a):
> na LMG scenariusz sprawdził się idelanie, teraz czas tutaj jeszcze zweryfikować na dolnych widłach
>
> Ten sam scenariusz co zawsze,
> 1 sesja wzrostowa ulica nie wie o co kaman
> 2 sesja nagonka i wzrosty
> 3 sesja wzrosty i mielenia swoimi akcjami na zwiększonych obrotach przewaljąc na lewo i prawopomiedzy grupą osow
> 4 sesja keszowanie
> 5-6 sesja zanik obrotów i amatorzy szybkich zysków dyndają na hakach
>
> Sam byłem na takiej grupie cwaniaków i sie wypisałem bo nie dosc ze obracali drobnica to zero wiedzy i czysta spekulacja
Uwielbiam takie komentarze, no kilka uwag to twoich prawd objawionych.
1. na sesji wzrostowej poszło 250k papieru, z czego 30% wzrost zrobiły pierwsze 30k papietu. potem latało w okolicach 1,9 do 1,5 PLN. Powiesz to były fikcyjne transakcje wrzucali sobie wzajemnie pomiędzy koszykami i sztucznie podbijali kurs.
2. na Sesjach późniejszych latało razem ponad 300k akcji w cenach poniżej 1,5. Jeśli to było upychanie frajerom to skąd wzięli te akcje ?? Nie chcesz mi chyba powiedzieć że wyzbierali na wcześniejszych sesjach wszystko co było na sprzedaż a pomimo tego kurs ciągle spadał ?? Może się mylę ale na NC chyba nie ma shortowania więc pożyczyć akcji też nie ma skąd.
Wytłumacz mi proszę skąd się wzięły te akcje do upychania ulicy bo ja w takim razie nie ogarniam tej kuwety. Czy też może twierdzisz że zbierali po 1,8 a teraz upychają poniżej 1,5 ?? bo skądś te akcje mieć musieli. Na pewno nie jest to ktoś kto posiada więcej niż 5% akcji bo mielibyśmy info o tym już jakiś czas temu.