Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To ty zacząłeś się tutaj mądrzyć. Ja wtedy sprzedawałem (część bo część, ale sprzedawałem).
A popatrz kto kupował po 110,90 zł:
Raport bieżący nr 21/2007
Zarząd Zakładów Automatyki "POLNA" S.A. otrzymał w dniu 17.07.2007 r. od Pana Zbigniewa Jakubasa informację o następującej treści:
" Działając na podstawie art.69 ust.1 "Ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych" z dnia 29 lipca 2005 (Dz.U.nr 184 poz.1539) informuję, że w wyniku rozliczenia w dniu 13 lipca transakcji na akcjach spółki Zakłady Automatyki Polna S.A. z siedzibą w Przemyślu wraz z podmiotem zależnym Multico Sp. z o.o. nabyłem 18 014 szt. akcji zwiększając o 2,16% zaangażowanie w kapitale akcyjnym spółki i liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy.
Dotychczasowy stan posiadanych przeze mnie akcji wynosił 242 023 szt. akcji co stanowiło 29,07% udziału w kapitale akcyjnym spółki i liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy.
Na dzień 13 lipca 2007 podmioty posiadają łącznie 260 037 szt. akcji co stanowi 31,24 % udziału w kapitale akcyjnym spółki Zakłady Automatyki Polna S.A. i 31,24% liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy
- Zbigniew Jakubas posiada 252 710 szt. akcji co stanowi 30,36%,
- Multico Sp. z o.o. 7 327 szt. akcji co stanowi 0,88%."