Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupuję akcje, nie po to żeby powstrzymać zejście z GPW, dywidendę wypłaca się też na spółkach nie notowanych na GPW. W jeden dzień kupiłem 5600, za parę dni 2200 i w piątek 19000 szt. Zapisałem się na PP, a Ty oprócz pisania na forum co robisz Workkk? Byłeś kiedyś na walnym ? Piszesz tu , a jak była uchwała o delistingu to gdzie byłeś , jak zabrakło 70k głosów ? Tak naprawdę to ta osoba, posiadająca prawie 5 % akcji, świadomie nie była na walnym kiedy była uchwała o delistingu. Nie liczę na 5,10,15 zł, liczę na to, że w przyszłości będę miał co roku parę groszy z dywidendy. Cieszę się, że jestem współwłaścicielem GI i mam nadzieję, że to dobry wybór.